Meer grip op je bestaand team

Onvoldoende ondersteuning van je team?

Heb je wel eens de indruk dat niet iedereen in je team makkelijk en enthousiast met jou als ondernemer meegaat? Heb je wel eens twijfels over sommige mensen in je team? Heb je wel eens het gevoel dat er meer uit je team te halen valt? Dat deze efficiënter kan? Dat de interne communicatie beter kan? Dat er onderling meer gecoördineerd zou kunnen worden?

 

Heb je wel eens het gevoel dat je als ondernemer de enige bent die voortdurend aan de kar trekt? Ben je meestal de eerste en de laatste op het bedrijf? Heb je te kampen met een te groot personeelsverloop?

Recruiten vs teamwerken?

Goede mensen aantrekken is een kunst. Eigenlijk, eerlijk gezegd, het is een vak apart, een expertise. Het vergt veel kennis en ervaring om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Maar hoe krijg je nu een gestroomlijnd team? Hoe zorg je ervoor dat je mensen niet alleen op vakgebied goed functioneren, maar ook goed onderling kunnen samenwerken? Hoe krijg je je mensen zó ver dat zij jou als ondernemer volledig ondersteunen en op momenten dat je er zelf niet bent zelfs in staat zijn om zelfstandig het bedrijf te runnen? Hoe weet je je mensen voortdurend te motiveren, ze te enthousiasmeren voor datgene waar je als ondernemer voor staat?

Test2know selectie helpt jou bij het opbouwen en het behouden van een succesvol team

Het Business Revitalisatie Programma

Het Business Revitalisatie Programma heeft als doel om jou als ondernemer te helpen bij het opbouwen en het behouden van een succesvol team: medewerkers die enthousiast en gemotiveerd samenwerken aan de missie van jouw bedrijf. Dit laatste is echter een continue proces, iets waar je voortdurend aan zal moeten werken. Tijdens het begeleidingsproces krijg je echter hiervoor de tools en de nodige persoonlijke aandacht totdat het gewenste doel is bereikt.

 

Een onderdeel van dit traject is een scan van het volledige team, inclusief een sterkte/zwakke analyse van de manager of ondernemer. Een op maat gesneden training of workshop kan hier deel van uitmaken.

 

Wil je voortaan meer zekerheid over hoe je een hecht team samenstelt en deze behoudt? Wil je een team van mensen dat een hoog rendement aflevert en daarmee voortdurend een substantiële bijdrage levert aan de organisatie? Vul dan nu het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.