Wij werven en selecteren jouw nieuwe medewerker

Werven & selecteren uitbesteden?

Heb je niet de tijd of de capaciteit om zelf op zoek te gaan naar een geschikte nieuwe medewerker? Wij nemen graag deze taak van je over! Test2know selectie beschikt over de nodige kennis en vele jaren ervaring om snel die kandidaat te vinden die beschikt over de nodige capaciteiten en volledig past in jouw team.

 

Werven en selecteren van geschikte kandidaten vergt gespecialiseerde kennis en ervaring om de juiste man of vrouw te vinden voor jouw organisatie. Met name de wat kleinere bedrijven beschikken niet altijd over een HR-afdeling met de nodige expertise op het gebied van W&S.

 

In zo’n geval voel jij je als ondernemer verantwoordelijk om, naast al je andere taken dan maar zelf op zoek te gaan naar een geschikte kandidaat. In het meest gunstige geval heb je in de organisatie reeds een medewerker met enige kennis op dat vlak aan wie je deze taak maar al te graag delegeert. Vertrouwen op kandidaten die door een ingehuurd W&S bureau worden aangereikt of die via een bestaande relatie zich bij jou aanmelden blijkt na verloop van tijd niet altijd terecht te zijn geweest. Mensen laten nou eenmaal aan de buitenkant niet altijd zien wie ze in werkelijkheid zijn!

Wij werven en selecteren alleen

de meest geschikte kandidaten voor jouw bedrijf

Een dubbele filtering …

In tegenstelling tot de meeste W&S bureaus hanteert test2know selectie een grondige selectieprocedure, waardoor alleen die kandidaten worden voorgesteld die volledig voldoen aan de gestelde eisen.

 

Om dat doel te bereiken maakt test2know selectie gebruik van een dubbele filtering tijdens het selectieproces. In eerste instantie worden geïnteresseerde kandidaten onderworpen aan een telefonisch interview bestaande uit vragen die ze vooraf niet hebben kunnen ‘oefenen’. Zijn ze hiervoor eenmaal geslaagd (1ste filter), dan wordt hun bij de volgende stap (2de filter) gevraagd een aantal testen te doen, waarvan de resultaten uitgebreid met hun worden besproken. Een diepte interview maakt hier tevens deel van uit.

voor een vast bedrag

Terwijl de meeste W&S bureaus 20% à 25% van het jaarlijks brutoloon in rekening brengen vanaf het moment dat je de kandidaat aanneemt, rekent test2know selectie een vast bedrag, met een garantie van 1 maand. Mocht de kandidaat in de praktijk toch niet geschikt zijn wordt de W&S-procedure eenvoudig verder gezet tot een geschikt persoon is gevonden.

 

Wil je voortaan meer zekerheid over de mensen die jouw organisatie zullen versterken? Bespaar nu zelf veel tijd en moeite in het recruitmentproces en laat een team van test2know selectie deze taak overnemen.

Voor meer informatie: vul nu het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.