over Eric

Over Eric

Mijn naam is Eric Snissaert (1950 te Gent), consultant personeelsselectie. Ik help bedrijven en organisaties zodat ze de juiste mensen aannemen. Ik zorg er verder voor dat binnen de organisatie de juiste persoon op de juiste plek komt te zitten.

 

De onderliggende gedachtegang hiervan is dat mensen hun kwaliteiten pas optimaal benutten als ze taken en verantwoordelijkheden hebben die in grote lijnen overeenkomen met hun capaciteiten en ambitie in het leven. Mensen die datgene doen wat zij leuk vinden functioneren het beste.

 

Het is altijd mijn passie geweest om mensen een duwtje in de goede richting te geven, ervoor te zorgen dat ze meer grip krijgen op hun werk en privé. In dit kader heb ik gedurende meer dan 20 jaar met heel veel plezier allerlei soorten mensen begeleid op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

 

Het besef dat de mate waarin bedrijven en organisaties kunnen bloeien en gedijen direct afhankelijk is van de kwaliteit van de mensen die men aanneemt leidde ertoe dat ik mijn kennis en ervaring hoofdzakelijk op dat vlak ging benutten. Het werd, én is na vele jaren nog steeds mijn passie en specialisme.

 

Mijn kracht ligt hem voornamelijk in mijn persoonlijke betrokkenheid bij de mensen en de organisatie; het verstrekken van heldere en nuttige informatie waar men als organisatie direct iets aan heeft.

 

Mijn klanten zijn voornamelijk MKB-bedrijven, geleid door mensen met een nuchtere en praktische instelling. Mijn ervaring tot nu toe is dat men in deze branche hoofdzakelijk behoefte heeft aan heldere en praktische informatie.

 

Dus mocht er in jouw bedrijf momenteel de behoefte bestaan om met meer zekerheid iemand aan te nemen; de capaciteiten van een bestaande medewerker in kaart te brengen, bijvoorbeeld voor een toekomstige promotie of voor ontwikkelingsdoeleinden, dan ben je hier ongetwijfeld aan het goede adres en zou je alvast met mij contact kunnen opnemen voor meer informatie of een offerte-aanvraag.

 

Naast mijn drukke werkzaamheden is er verder ook nog ruimte voor fotografie, lezen, studeren, muziek en natuurlijk voor alle mensen die me al vele jaren nauw aan het hart liggen.